After School 2018 rechizite

Written by SPC

On September 17, 2018

Astăzi a fost prima zi a programului After School! Am putut dărui fiecărui copil care s-a înscis câte un rucsac plin de rechizite școlare. Vă mulțumim tuturor celor care ați contribuit ! Continuați să vă rugați pentru noi, pentru activitățile noastre și pentru copii. Speranța noastră în acest nou an școlar este de a vedea progres în viața fiecărui copil, atât în ceea ce privește pregătirea scolară dar și un progres în  dezvoltarea caracterului fiecăruia dintre ei.

You May Also Like…

AFS început 2018

AFS început 2018

Suntem fericiți să împărtășim faptul că în această toamnă programul Afer School a avut parte de un început minunat. S-au înscris 29 de copii. Le oferim cu bucurie  ajutor la temele scolare dar le punem la dispoziție și materiale suplimentare pentru limba română,...

After School

After School

Many children in poverty are not encouraged in school and therefore often do not receive a full education. We provide a daily program in order to offer children from the community homework help and additional educational opportunities. Read more (link to After School page)

Vrei să te implici?

Afla mai multe despre oportunitățile de voluntariat pe care le oferim.