Ajutor caldura

Written by SPC

On January 9, 2014

In fiecare iarna, in parteneriat cu Organizatia HOE (Hulp Oost Europa) din Olanda, avem posibilitatea de a acorda un ajutor de caldura unor familii in nevoie din zona de sud a judetului Olt. Anul acesta 26 de familii au beneficiat de acest ajutor pentru a cumpara lemne de foc sau pentru plata facturilor la incalzirea locuintelor. Aceasta donatie a fost o binecuvantare reala pentru familiile in care nici un membru nu are un loc de munca stabil, familiile cu multi copii, vaduve si persoane bolnave.

Suntem multumitori si recunoscatori partenerilor nostri ca in perioada sarbatorilor de iarna am putut duce caldura si bucurie in mijlocul acestor familii.

 
[print_gllr id=333]

You May Also Like…

After School- lectii de calculator

In fiecare miercuri copiii care participa la programul After School au ocazia sa invete cum sa foloseasca un calculator. Multumm   hoekatwijk pentru calculatoarele donate ! [Best_Wordpress_Gallery id="2" gal_title="Computers 1"]  

After School Octombrie 2015

Luna aceasta am avut prilejul de a lucra impreuna cu 3 misionare World Race. Am pregatit temele, am organizat cursuri de engleza si ne-am bucurat de activitatile recreative. Multumim pentru ajutor!

Vrei să te implici?

Afla mai multe despre oportunitățile de voluntariat pe care le oferim.