Craiova

Schimb de vieți

Coordonator: Adrian Jurge

DESCRIERE:
Se adresează tinerilor din Craiova pentru a le oferi șansa de a experimenta momente unice în diferite orașe istorice din Transilvania, într-o cultură diferită, alături de studenți și liceeni din acele orașe, unde relațiile, cultura, valorile, mâncarea tradițională și aventura se împletesc pentru a oferi un schimb de experiență de neuitat!

NEVOI

• Susținere financiară pentru ca un număr cât mai mare de tineri din Craiova să beneficieze de o astfel de ieșire
  • Liceeni și studenți voluntari pentru organizare, planificare și promovare

MĂRTURIE TINERI:

Denisa Pîrvan 17 ani: La Târgu Mureș am întâlnit oameni minunați și locuri superbe. A fost o experiență foarte frumoasă unde am învățat foarte multe lucruri noi și unde am înțeles mai bine ce este viața. Vă mulțumesc că a-ți făcut posibilă această ieșire și sper să ne mai întâlnim cu cei din Târgu Mureș.
Antonio Garcia 18 ani: A fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viață. Am întâlnit oameni noi, într-un fel, m-am regăsit pe mine și am vizitat în sfârșit Ardealul!

AFECT club de dialog

Coordonator: Adrian Jurge

DESCRIERE:
Oferă tinerilor din Craiova oportunitatea de a cunoaște oameni noi din alte țări, să clădească relații bazate pe valori morale, să crească personal și intelectual și să dezbată subiecte relevante din domenii precum știință, etică, filosofie, teologie, istorie, pentru ca ei să devină viitori lideri cu viziune și impact în societate.

NEVOI

• Studenți și liceeni voluntari
  • Profesori, cercetători, etc., care să vină să țină prelegeri și ateliere de discuții
  • Susținere financiară pentru proiecte culturale
  • Promovare la nivel local, național și internațional

English Club

Coordonator: Eli Șerban

English Club este un proiect educațional prin care ne dorim să ajutăm cât mai multe persoane să învețe limba engleză.

Acest proiect vizează persoanele care sunt la început în învățarea limbii, dar și pe cei care deja o cunosc ajutându-i astfel să avanseze și să practice, să-și îmbogățească vocabularul și să cunoască noi persoane. Pe langă faptul că este un priect educațional, acesta este și unul social, conectându-i pe oameni și ajutând la legarea unor noi relații de prietenie.

Cursurile au loc în fiecare sâmbătă, grupa de începători 11:30-13:00, grupa de avansați ora 13:30-15:00.

Club activități sportive

Coordonator: Samuel Costea

DESCRIERE:
Este un proiect social ce își propune să aducă generația tânără împreună prin diverse activități sportive (fotbal, handball, volei etc).

Echipă

Eli Șerban

Membru voluntar

Noutăți