Despre Noi

Ajutăm oamenii să-și îmbunătățească standardele de viață prin educație, proiecte sociale și inițiative de auto susținere.

Asociația Speranța pentru Comunitate este o organizație nonguvernamentală care activează în regiunea Oltenia din România. Misiunea noastră este de a ajuta oamenii să-și îmbunătățească standardele de viață prin educație, proiecte sociale și inițiative de auto susținere.

SCOPUL NOSTRU

Să ducem speranță acordând sprijin în împlinirea nevoilor de bază ale oamenilor și inițiând proiecte de dezvoltare locală și regională.

STRATEGIE

Dezvoltarea programelor și a proiectelor sociale destinate dezvoltarii comunității, implicare în educația copiilor și tinerilor,  încurajarea formelor de autosusținere, consilierea celor aflați în dificultate.

Misiunea Noastră

Contribuim la împlinirea nevoilor oamenilor prin educație și îi încurajăm să adopte stilul de viață ce le poate schimba nivelul de trai.

Viziunea Noastră

O comunitate capabilă să-și creeze condiții decente de viață folosind resursele disponibile.

Valorile Noastre

Lorem ipsum dolor amet consectetur adipisicing elit sed eiusmod tempor incididunt labore dolor magna aliqua enim ad minimveniam quis nostrud exercita